Afscheid juf Paula

Na 43 jaar gewerkt te hebben op de Blokkendoos, en 46 jaar in totaal in Loon op Zand, ging juf Paula met pensioen! Wat een prachtige prestatie, zeker ook omdat zij nog elke week jonge kinderen weet te boeien en te helpen zich verder te ontwikkelen. Tot de laatste dag was ze betrokken bij de kinderen en het team . Van afbouwen merkten wij nog helemaal niets….
Paula draagt kleuters een warm hart toe, maar heeft zich ook jarenlang ingezet voor andere schoolse zaken, zoals de MR. Met wat tussenpozen heeft ze dat 35 jaar lang gedaan.
De Blokkendoos ligt haar na aan het hart en ze zal het zeker gaan missen. Nou, Paula, wij gaan jou ook enorm missen. Je ervaring, deskundigheid, je rust en structuur en zeker niet op de laatste plaats: gewoon Paula als bijzonder mooi mens!

Op dinsdag 11 juli was het je laatste werkdag. Die wilde je in alle bescheidenheid vieren met jouw kinderen. Geen poespas, geen receptie, gewoon genieten met de kleuters.
Na schooltijd was er voor alle ouders gelegenheid om Paula nog even de hand te schudden en gedag te zeggen. Op vrijdag 14 juli nam ze afscheid van haar (oud) collega’s met een welverdiende lunch en borrel!

BEDANKT PAULA!